Πορτραίτο

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ

Είμαστε η MENELAOS GEORGIADES. Παράγουμε κι εκμεταλλευόμαστε γνώση. Η δύναμή μας πηγάζει απ’ την ποιότητα του ανθρώπινου κεφαλαίου μας, το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο μας και τις γεωγραφικές ρίζες της εταιρείας. Κατέχουμε και διαχειριζόμαστε γνωσιακά αποθέματα υψηλής αξίας. Αναπληρώνουμε συστηματικά τους ιδιόκτητους γνωσιακούς πόρους μας. Πραγματοποιούμε επιχειρήσεις εξερεύνησης & ανακάλυψης, ανάπτυξης & παραγωγής, εμπορίας & διάθεσης, κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής γνώσης. Επενδύουμε σ' έργα που ενισχύουν την επιχειρηματική μας βάση και διανοίγουν νέους δρόμους μεγέθυνσης. Αναπτύσσουμε τεχνολογία και καινοτομία που μας καθιστά ικανούς στο να πετυχαίνουμε ό,τι -εκ πρώτης όψης- φαντάζει ακατόρθωτο. Προμηθεύουμε την αγορά γνώσης με διοικητικά, οικονομικά και δημιουργικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

ΟΡΑΜΑ

Ένας καλύτερος κόσμος... Για μια καλύτερη ζωή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να δημιουργούμε έναν κόσμο καλύτερης γνώσης για τον καθένα, κάθε μέρα, οπουδήποτε... ΜΑΖΙ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Να παράγουμε βιώσιμη αμοιβαία αξία και να προκαλούμε ολικό θετικό αντίκτυπο, επιχειρώντας κατά μήκος της αλυσίδας αξίας της βιομηχανίας γνώσης.

ΑΞΙΕΣ

Η ιδιοτυπία μας πηγάζει απ' την αξιακή σύνθεση της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας.

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η συνεχής δημιουργία, μάς κρατά σε διαρκή κίνηση, διατηρεί τη ζωτικότητά μας και μας βοηθά στο να είμαστε διαφορετικοί, σ’ ό,τι κάνουμε.
Η επιτυχία μας εδράζεται στη δύναμη της δημιουργίας. Είμαστε παθιασμένοι δημιουργοί.

ΟΛΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Μέσω της διοίκησης ολικής ακεραιότητας, επιτυγχάνουμε επιχειρηματική διαχρονικότητα, οργανωσιακή μακροζωία και κοινωνική αποδοχή. Λειτουργώντας ακέραια, ενισχύουμε την επωνυμία μας και θωρακίζουμε την εικόνα μας.

ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ

Η δίκαιη κατανομή της συσσωρευμένης αξίας μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, μεταφράζεται σε συλλογική συμμετοχή, ενεργό εμπλοκή κι ουσιαστική δέσμευση για συνεχή προσπάθεια, ανάπτυξη και καλυτέρευση.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ

Δημιουργούμε αξία γι’ ανθρώπους μέσω ανθρώπων, κατά τρόπο βιώσιμο. Ικανοποιούμε ανθρώπινες ανάγκες, αξιοποιώντας ανθρώπινο και ανθρωπογενές κεφάλαιο, με οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

ΣΥΜΠΝΟΙΑ

Για να επιβιώνουμε και να ευημερούμε στο συναρπαστικό κόσμο μας της βέβαιης αβεβαιότητας, για να καλυτερεύουμε τη ζωή μας, χρειάζεται να εργαζόμαστε μαζί, να μοιραζόμαστε οράματα και πόρους, να επιτυγχάνουμε αρμονία.

ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Τα ενδιαφερόμενα μέρη, ιδιαίτερα οι εσωτερικοί κι εξωτερικοί πελάτες/συνεργάτες μας, έχουν τη βούληση να εργάζονται μαζί μας, επειδή είναι πεποισμένοι ότι μπορούμε να τους βοηθήσουμε. Είμαστε πρωτοπόροι και πρωτουργοί.

«φτιαγμένοι από γνώση για τη γνώση»

«Ζούμε σ' έναν κόσμο της βέβαιης αβεβαιότητας, όπου οι περισσότεροι επιλέγουν να βλέπουν παγίδες κι εμπόδια, ενώ κάποιοι άλλοι, πολύ λιγότεροι στον αριθμό, μπορούν να βλέπουν και τα προβλήματα και τις ευκαιρίες. Το παιχνίδι είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, για την αντιμετώπιση των πολυσύνθετων προκλήσεων της εποχής μας. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι οι απαντήσεις που θεμελιώνονται στη γνώση, είναι αυτές που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας, αυτές που παράγουν βιώσιμη αμοιβαία αξία και θετικό αντίκτυπο. Για τον λόγο αυτό, στη MENELAOS GEORGIADES, είμαστε προσηλωμένοι στην καλύτερη γνώση. Είμαστε φτιαγμένοι από γνώση για τη γνώση. Η παραγωγή γνωσιακής ισχύος βρίσκεται στο επίκεντρο της σκέψης και της δράσης μας. Είναι παρούσα σ' ό,τι κάνουμε κι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς, είναι η ικανότητά μας ν' αναπτύσσουμε και ν' αξιοποιούμε το πλεονέκτημα της γνώσης.»

Μενέλαος Π. Γεωργιάδης

Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

H MENELAOS GEORGIADES GROUP LTD (MENELAOS GEORGIADES), είναι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, εγκαθιδρυμένη στην Κυπριακή Δημοκρατία, με έδρα τη Λευκωσία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 26

Γραφείο 302

1065 Λευκωσία

Κύπρος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ. +357 22318828

Φαξ  +357 22318827

info@menelaosgeorgiades.com

www.menelaosgeorgiades.com